About

Sobat semuahnya yang cakep, cantik, ganteng,  manis, atau pun yang jeleeeeeeeeek! beribu ribu maaf  saya ajukan kepada anda semuah dan pastinya tidak lupa saya ucapkan eh tuliskan *** salamkenal!*** dari yang ngelola ngololehooohoho.. pastinya yang Nge-Blog di zulig.wordpress.com***

Neupangkeun nami abdi jurig padamelan ngaheureuyan dugikeun ka nyilakakeun teu dikampung teu dikota pokona dimana – mana..

Neupangkeun nami abdi Jurig rerencangan jalmi ageung sobat alit konglomerat sareng pajabat nu bangsat nu sok nipu rakyat..

Abdi reuseup bergaul sareng aranjeunna teu seueur carios nu penting seueur artos halal haram tara janten pasualan nu penting makmur wareg beuteung wareug bujur..

Neupangkeun nami abdi jurig upami salira kabita palay ngajago di dunya kedah siga aranjeuna halalkeun sagala cara akherat mah kumaha jaga..

[JURIG BY DOEL SUMBANG]

ID : zuLiG (wordpress.com)

Email: zulig45[at]gmail.com

Yahoo: zulig45[at]yahoo.com

Weblog: https://zulig.wordpress.com

Satu Tanggapan to “About”

  1. moch84bdg Says:

    bade kang?.. momobilan?.. lumayan daripada lu manyun😀


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: