Rematik [bodor]

Mei 14, 2011

Mang Odang sababaraha kali merhatikeun kalakuan saurang pagawe restoran langganan manehna dahar, sabab eta pagawe teh unggal kaluar ti dapur sok nganclomkeun curukna kana dahareun anu dibawa kumanehna.

Basa mawa pesenan mang odang, sarua kalakuanana teh kitu.

Mang Odang ampir2an teu bisa nahan emosi hayang ngagantawang ngambek ka eta pagawe restoran, tapi ngingetkeun yen manehna aya di restoran pangmewahna didinya, jeung gengsi, jadi Mang Odang nahan maneh bari tetep merhatikeun kalakuan eta pagawe, tapi aya nu aneh, lamun mawa pesenan es krim atawa inuman tiis mah si Pagawe teh tara kitu.

Akhirna mang Odang panasaran hayang nanya sanajan bari keuheul antukan bari kekerot nanyana oge:

Mang Odang : “Jang, naha ditilik – tilik anjeun unggal mawa sop, angeun, atawa masakan anu haraneut sok nganclomkeun curuk, tapi naha ari kana nu tiis – tiis tara daek?” ceuk mang Odang panasaran.

Pagawe restoran : “Alesanana mah gampang Gan, ieu ramo kuring teh kaserang panyakit rematik, lamun di anclomkeun kanu haneut-haneut lumayan sok tiasa ngirangan kanyeri teh!” ceuk pagawe restoran bari lempeng we umat-imut someah.

Mang OdangšŸ˜¦ asa diledek, nyel weh ambek) “Dasar Ontohod! Sakali deui kitu peta eta curuk teh di lelepkeun kana liang bujur maneh siah!”

Pagawe restoran : Bari kalem, ngajawab”Aduh teu kedah repot – repot Agan, unggal abdi keur di dapur oge tos reflek deui eta mah atuh!” Pokna bari imut tanpa dosa tea.

Mang Odang olohok ,teu lemek teu nyarek terus ninggalkeun eta restoran teu kungsi ngasaan dahareun anu tos dipesena, bari baketut.

sumber://http://paratag.blogspot.com/2010/11/rematik.html

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: